Benny Lindelauf

nieuws

Feest op een kasteel

18/09/2019 · 19:46

Zes jaar geleden was ik op uitnodiging van de Internationaler Jugendbibliothek in München voor het White Raven Festival. Een week lang bezocht ik scholen en bibliotheken in de omgeving van München. Het werd een memorabele week. Niet alleen dankzij de ontmoetingen met jonge lezers, maar ook omdat er veel inspirerende internationale auteurs waren, zoals Jenny Valentine en Anne-Laure Bondoux. Als kers op de taart ontmoette ik er voor het eerst Anna Becchi, mijn vertaalster en literaire bulldozer pur sang. Met haar maakte ik daarna inmiddels al twee Italiaanse tournees. De IJB bestaat dit jaar 70 jaar. Reden om een feestje te vieren op het fenomenale Schloss Blutenburg, de residentie van de IJB. Aan mij de uitnodiging om een muzikale lezing voor jonge kinderen te verzorgen. Aber sicher!